Kandidat Zon

Söker du jobb?

Extra jobb

Ett bra sätt att dryga ut sin inkomst är genom extrajobb. Vare sig man redan har ett arbete, är arbetssökande eller studerar och vill hålla studieskulden på lägsta möjliga nivå så kan timjobb vara ett utmärkt alternativ. Att söka ett deltidsjobb är en smula annorlunda än en fast anställning. Först och främst bör du fundera över hur många timmar du är beredd att satsa samt naturligtvis var dina styrkor, svagheter och din kompetens befinner sig. Genom våra professionella arbetscoacher hjälper vi dig på vägen mot ditt drömjobb.

Konsultuppdrag

Som konsult hos oss på Global Access är du mycket viktig för vår verksamhet. Du är länken mellan oss och företaget. Du är en ambassadör för oss såväl som för dig själv inför framtida karriärmöjligheter. Att arbeta som konsult har många fördelar. Du får värdefull arbetslivserfarenhet på kort tid. Du kommer snabbt in på arbetsmarknaden och kan skaffa dig ett stort kontaktnät bland våra kunder, inom olika branscher och områden Vi värnar om dig och dina intressen.

Rekrytering

Om du väljer att söka en fast tjänst, och om ditt CV matchar den önskade kravprofilen, kan vi kontakta dig för en kortare intervju per telefon. Syftet är att få en första uppfattning om dig som jobbsökande, om vi har uppfattat din ansökan rätt och om du verkar vara lämplig för jobbet. Känns allt rätt kallar vi dig till en andra intervju på plats hos oss på Global Access. Hos oss kommer vi också gå igenom och diskuterar nästa steg i rekryteringsprocessen.